Senioren winter 2019-2020

Algemene informatie

Vanaf 30 september starten de nieuwe wintercursussen. De lessen worden gegeven in de Tjarda-tennishal en op de buitenbanen op het tennispark Starkenborgh in Groningen.

Alle lessen en trainingen worden georganiseerd door de Groninger Tennisschool en vallen onder de verantwoordelijkheid van de Groninger TennisSchool. Trainers zijn: Rieks Zijlstra, Paul van Lier, Alwin Visker en John Koopman.

Hieronder een overzicht. Materiaal (rackets) is aanwezig.

LET OP !! Eerste inschrijving sluit op woensdag 19 september. De indeling wordt gepubliceerd op de Groninger tennisschool site (www.groningertennisschool.nl) vanaf 23 september. (ZELF KIJKEN, u wordt niet gebeld).

Volwassenen overdag

Groepen van 8 personen: maandag van 10 – 12 uur. Op vrijdag van 10 – 14 uur. Leskosten zijn € 115 p.p. per serie van 11 lessen.

Groepen van 4 personen: maandag 9-10 uur, 12-13 uur, bij voldoende aanmelding ook woensdagochtend en donderdagochtend. Andere dagen/tijden in overleg. Leskosten zijn € 160 p.p. per serie van 11 lessen.

Voor de overdag lessen geldt: Er worden twee series van 11 lessen gegeven. Opgave is voor het hele winterseizoen, als je de tweede serie niet mee kunt doen, dit graag voor aanvang van de tweede serie aangeven.

Inschrijfformulier

Volwassenen ’s avonds (vanaf 17.00 uur)

De lessen worden gegeven in groepjes van 4 personen op één baan.

Hiervoor zijn in eerste instantie de volgende uren gereserveerd:

Maandag 19-21 uur, dinsdag 18-19 uur, woensdag 18-21 uur, donderdag 18-21 uur, vrijdag vanaf 17 uur, zaterdag vanaf 11 uur.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en beschikbaarheid van banen kunnen er nog nieuwe uren worden ingeroosterd.

Er kan ingeschreven worden voor een serie van 20 lessen van 1 uur. De kosten zijn  € 353 p.p.

Inschrijfformulier

Competitietraining voor gevorderde spelers en competitiespelers

Voor gevorderde spelers en competitiespelers zijn er een aantal trainingsgroepen. Niveau speelsterkte 5 tot en met 8. Dit komt ongeveer overeen met zaterdagcompetitie 1e tot en met 5e klas.

Groepen (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) op dinsdagavond 19 en 20 uur, woensdagavond 19 en 20 uur, donderdagavond 19 uur, vrijdagavond 19, 20 en 21 uur en zaterdagmorgen 9 en 10 uur. Groepen bestaan uit 8 spelers (2 banen).

Er worden 20 trainingen van 1 uur gegeven. Kosten zijn € 249 p.p.

Inschrijfformulier

Buiten

Op de buitenbanen is het ook mogelijk om in het winterseizoen (oktober – maart) buiten lessen te volgen in groepjes van 4 personen. Het aantal lessen hangt af van de bespeelbaarheid van de banen.

Aan het einde van het seizoen krijg je een factuur over het aantal keren dat jouw groepje les heeft gehad. Kosten per les: € 13,-. Let wel: als je lessen hebt gemist die wel zijn gegeven, worden deze wel in rekening gebracht.

Lessen worden gegeven mogelijk op: maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Inschrijfformulier

Privé-trainingen

Belangstelling voor een kortere serie privé- of tweetal-training?

Als je deze mogelijkheid aankruist, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Inschrijfformulier

Let op!

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Instromen in bestaande lesgroepen is mogelijk, indien er ruimte is in de betreffende groep. Afwijkende arrangementen zijn mogelijk (bijvoorbeeld bij onregelmatige werkzaamheden).

In weken dat er geen les gegeven wordt, kan er vrij worden gespeeld, met uitzondering van 23 december t/m 1 januari.

Voor vragen kunt u terecht bij Alwin: info@groningertennisschool.nl

Op de lessen is het lesreglement van de Groninger Tennisschool van toepassing.